AINHOA Biome Care tootesari

KESKKONNA SAASTEMeie linnad kasvavad ja nad on üha rohkem saastunud. Tänapäevase linnainimese nahk vajab palju efektiivsemat kaitset linnakeskkonnast tuleneva saaste vastu.

Kasutades kõige kaasaegsemaid dermatoloogilisi tehnoloogiaid, on AINHOA välja töötanud uue liini kaitsmaks nahka tegurite eest, millised püüavad meie nahka päevast päeva rünnata ja seda vanandada. Millised on selle liini salajased koostisosad?

Niatsiinamiid: vitamiin, mis tugevdab naha kaitsebarjääri ja võitleb saasteainete kahjuliku mõjuga nahale. Aitab kahjustatud rakke parandada ja tasakaalustada stressis oleva naha ebaühtlast tooni.

Chondrus Crispus ekstrakt: Põhja-Atlandi vetes kasvava punavetika ekstrakt. Tal on võime moodustada kile, mis laotub üle naha pinna nagu “teine nahk” ja toimib võimsa loodusliku kaitsekilbina saasteainete vastu. Samaaegselt hoiab ära epidermaalse veekao, hoides nahka tõeliselt niisutatuna. Biome Care koostised sisaldavad prebiootikume ja probiootikume, mis suurendavad naha kaitset. Need koostisosad on vajalikud naha mikrobioota ideaalses tasakaalus hoidmiseks ja naha loomuliku enesekaitsesüsteemi tugevdamiseks.

Probiootikud: bifidobakterite kultuurid, mis tugevdavad nahabarjääri, aktiveerivad rakkude detoksifiteerimise protsessi, et soodustada toksiinide eemaldamist ja tugevdada naha kaitsevõimet keskkonnastressi vastu.

Prebiootikud: soodustavad kasuliku bakteriaalse mikrofloora arengut, mis kaitseb nahka loomulikul moel väliste agressioonide ja bakterite nakkumise eest. Lisatulemusena parandavad prebiootikud naha niiskustaset.

BIOME CARE

KOMPLEKSSED PROBLEEMID, LIHTSAD LAHENDUSED.

Nahk on ökosüsteem, mis pole pelgalt rakkudest koosnev organ, milles naha mikrobioota miljonid mikroorganismid elavad üheskoos. Meie dermatoloogiline tervis sõltub selle keeruka sümbioosi tasakaalust bakterite vahel. Kui mikrobioota on ärritunud, nõrgeneb meie kaitse välise agressiooni eest ja see võib põhjustada naha enneaegset vananemist ja muid naha nõrgenenud seisundeid. Biome Care liini koostise loomisel astus AINHOA nahahoolduses uude dimensiooni. AINHOA lülitas koostisesse spetsiaalseid toimeaineid, mis toimivad kolmel viisil: kaitseb, tugevdab ja tasakaalustab näo jumet.

– Biome Care toimib kahjustavate ainete eest kaitsekilbina.

– Biome Care tugevdab naha loomulikku enesekaitsesüsteemi.

– Biome Care aitab säilitada tasakaalustatud naha mikrobiootat.

KAITSEB SU NAHA MIKROBIOOTAT PARIMA KAITSEGA KESKKONNASAASTE EEST

 

Toodetega saate tutvuda meie e-poes – http://iluks.ee/Ainhoakosmeetika/naole/ainhoabiomecare