PROFESSIONAAL SOOVITAB – Augustikuus anname sõna Kadri Laan’ele

Juulikuu ILUKSi TOP
Sõna meie järgmisel Professionaalil!
Professionaalil suure algustähega! 

Iluteenindaja KADRI LAAN endast:
“Alates 1996.aastast teen depilatsiooni ja pediküüri. Ma ei pea end kosmeetikuks, kuna ei ole käinud üheski vastavas koolis, kuid erinevaid näohooldusi hakkasin tegema umbes 6 a. tagasi, kui ma sattusin eluohtliku allergilise reaktsiooniga haiglasse, kus mind mitu päeva elule turgutati. Mulle keelati elu lõpuni igasugune kosmeetika kasutamine, mis pidi tähendama oma elukutse vahetamist. Ma ei suutnud midagi muud teha sellise kire ja armastusega, seega hakkasingi uurima erinevate kreemide turvalisust ja ohutust nahale ja leidsin AINHOA, millesse armusin täielikult. Täna töötan Raplas Kadri Ilutoas, kus teen maniküüri, pediküüri, massaaži ja erinevaid näohooldusi. ”