AINHOA Cannabi7 tootesari

Looduslik nahahooldus pole vaid trend, vaid on pigem saabunud, et jääda püsima!

Iga päevaga lisandub üha rohkem inimesi, kes on 100% pühendunud tervislikule eluviisile, mis arvestab ka nahahoolduse puhul loodusliku koostistega.

“Tuleviku toimeaineks” peetav KANEP on uus staar koostisosade seas, mis juba tänu oma naha jaoks arvukatele headele omadustele muudab nahahoolduse murranguliseks.

Avastage uue loodusliku tooteliini orgaanilise kanepiõli 7 eelist oma nahal:

 

  1. TOIDAB – Aitab uuendada naha sarvkihis olevaid lipiide ja taastab naha kaitsebarjääri.
  2. NIISUTAB – Tagab niisutatuse koheselt ja pika aja jooksul. Vähendab transepidermaalset veekadu: parandab naha veevõtu võimet, kaitstes seda dehüdratsiooni eest. Suurendab naha elastsust. Vähendab naha karedust ja ketendamist.
  3. RAHUSTAB – Aitab nahal taastuda punetusest ja erüteemist, leevendab koheselt ärritunud nahka.
  4. KAITSEB – Võimas antioksüdantne toime vabade radikaalide vastu, mis aitab vältida naha enneaegset vananemist.
  5. TAASTAB – Parandab rakkude ainevahetust ja stimuleerib kahjustatud rakkude uuenemist.
  6. SILUB – Vähendab naha karedust, parandab naha tekstuuri ning peente joonte ja kortsude välimust.
  7. ANNAB MUGAVUSTUNDE – Pakub nahale meeldivat mugavustunnet.

 

CANNABI7 koostises on 97%* koostisosadest looduslikku päritolu looduslike ja orgaaniliste koostisosade ning nahahooldustoodete ISO standardi 16128 alusel, millega kehtestatakse toote loomuliku looduslikkuse tase.

ISO Standard 16128 on kogu maailmas aktsepteeritud.

* Sõltuvalt tootest: 97% või 99%.

CANNABI7 on psühhoaktiivse toimega molekulist THC’st (tetrahüdrokannabinool) vaba.

 

CANNABI7 tooteliini peamised toimeained:

ORGAANILINE KANEPIÕLI – Kanepiõli saadakse hariliku kanepi Cannabis Sativa taime seemnetest. Kanep on iidsetest aegadest olnud osa ajurveeda meditsiinist ja Hiina traditsioonilisest meditsiinist. Iseäranis nahahooldustes on kanepiseemneõli juba sajandeid kasutatud. Kanepiõlis on suures kontsentratsioonis nahale hädavajalikke rasvhappeid nagu Omega-3, Omega-6 ja Omega-9.

Kanepiõli toidab kuiva nahka, pakub pikaajalist niisutust, rahustab nahka, vähendab peeneid jooni ja kortse, aitab rasust nahka tasakaalustada, pakub nahale meeldivat mugavustunnet. Kanepiõli on võimas antioksüdant, mis aitab kaasa ilusa naha saavutamiseks ja on üks võimsamaid vabade radikaalide kogujaid, mis olemas on.

Kanepiõli on looduslikku päritolu ja ECOCERT GREENLIFE poolt vastavalt COSMOSe standardile 100% mahepõllumajandusliku sertifikaadiga. 100% selle koostisosadest pärineb mahepõllundusest.

LOODUSLIK KANEPI EKSTRAKT – Saadakse looduslikku päritolu kanepiseemnetest. Kanepi ekstrakt on võimas niisutaja, mis väldib transepidermaalset veekaotust ja kaitseb nahka dehüdratsiooni eest. Vähendab naha ketendamist. Suurendab naha elastsust. Rahustab ärritunud nahka ja aitab tal punetusest ja erüteemist taastuda. Vähendab naha karedust.

MEREVAIGUÕLI – Merevaik on tervise ja heaolu pärl, õnne ja päikese pärl, armastuse amulett, mis on võimeline teie kallimat enda juurde tooma. Iidsetel aegadel kasutati seda ravivatel eesmärkidel. Firenze arstid määrasid vaevuste vältimiseks veini sisse tilgutatud merevaiguõli. Merevaiguõli kasulikus nahale: Taastav toime – parandab rakkude ainevahetust ja stimuleerib kahjustatud rakkude uuenemist; Antioksüdantne toime – kaitseb nahka vabade radikaalide eest; Rahustav toime – leevendab ärritunud nahka; Antibakteriaalne toime.

 

Toodetega saate tutvuda meie e-poes – http://iluks.ee/Ainhoakosmeetika/naole/ainhoacannabi7