AINHOA Phyto Retin+ tootesari

PHYTO RETIN+ on vananemisvastaste lahenduste tulevik!

Tänu imelisele Bakuchioli taimsele ja vegan-molekulile, mis stimuleerivad võtmegeene võitluses naha vananemisega, suurendades naha kollageeni taset.

PHYTO RETIN+ koostis sisaldab kuni 98% looduslikku päritolu koostisosi*   ja oma salajases retseptis sisaldavad ka looduslikku taastavat kompleksi, orgaanilist baobabiõli ja jõhvikaekstrakti.

PHYTO RETIN+ tooted sobivad veganitele, ei sisalda kunstlikke värvaineid ja on dermatoloogiliselt testitud.

PHYTO RETIN+ tooteliin toimib kõikehõlmavalt kõigi nähtavate naha vananemise märkide vastu:

  • KORTSUD JA MIIMIKAKORTSUD – vähendab kortse ja miimikakortse
  • NAHA LÕTVUS – aitab nahal taastada oma tugevuse ja elastsuse
  • TUMEDAD LAIGUD – võitleb hüperpigmentatsiooniga
  • EBAÜHTLANE NAHATOON – aitab ühtlustada tooni
  • TUHM JA ELUTU NAHK – annab nahale sära
  • NIISKUSVAESUS – niisutab sügavuti
  • NAHA KUIVUS – toidab, kaitsvat rasukihti taastav
  • LAIENENUD POORID – parandab naha tekstuuri ja ahendab laienenud poore
  • HABRAS NAHK – ergutab rakkude taastumisvõimet
  • NAHA KAREDUS – parandab naha mikroreljeefe, vähendades karedust ja siludes nahapinda

PHYTO RETIN+ sisaldab rohkem kui 90%* looduslikku päritolu koostisosi rahvusvahelise ISO standardi 16.128 alusel, mis kehtestatud nahahooldustoote norm looduslikele toodetele (* olenevalt tootest 92% ja 99% vahel).

 

PHYTO RETIN+  tooteliini peamised toimeained:

BAKUCHIOL – Aasiast pärit Bakuchi (Psoralea Corylifolia) seemnetest ekstraheeritud looduslik ja vegan taime alternatiiv retinoolile (A-vitamiin), mis pakub nahale samu tulemusi, kuid ilma kõrvaltoimeteta ja kõrvalnähtudeta. Bakuchiol on nii ennetava kui taastava vananemisvastase toimega. Sama tõhus ja võimas kui retinool, kuid sellel on ka rida täiendavaid eeliseid. Bakuchioli vananemist ennetavad omadused. Moduleerib peamisi geene naha vananemise vastu: rakuvälise maatriksi komponentide sünteesiks, naha-epidermaalse ühenduskoha säilitamiseks ja rakulise tsütoskeleti säilitamiseks ning stimuleerib I, III ja IV tüüpi kollageeni sünteesi fibroblastides. Bakuchioli vananemisvastased toimed: kaitseb oksüdatiivse stressi vastu, vähendab naha fotovananemise ilminguid ja võimas sügavate kortsude ja nahapinna siluja.

LOODUSLIK TAASTAV KOMPLEKS – pärineb Mallorcalt pärit jaanileivapuu (Ceratonia Siliqua) seemnetest, looduslikku päritolu ja rikas oligogalaktomannaanide poolest. Kiirendab kahjustatud naha ja oluliste funktsioonide taastumist. Taasaktiveerib naha loomuliku taastumisprotsessi kahekordse parandava toime abil: epidermises – taasaktiveerib epiteelkihti, nii et see uueneb kiiremini, tugevdades kaitsebarjääri funktsiooni; Dermises – taastab naha maatriksi uuenemise, mis on lokaalne protsess ja oluline naha tugikoe terviklikkuse säilitamiseks. Sel viisil võimaldab nahakudede kiiret ja intensiivset uuenemist, mille tulemusena taastub naha kaitsebarjäär. Vananemise märgid vähenevad nähtavalt: vähendab kortse, pehmendab naha mikroreljeefe ning parandab naha tekstuuri ja toonust. Aitab stressis nahal punetusest taastuda.

ORGAANILINE BAOBABI ÕLI – Ghanast pärit baobabipuu (Adansonia Digitata) vilja seemnetest pressitud pähklise aroomiga õli on tõeline nahahoolduse superõli, rikas vitamiinide ja küllastumata rasvhapete poolest ning on looduslik Omega 3, 6 ja 9 allikas. Baobabi õli ennetab naha dehüdratsiooni, toidab, ennetab kortsude teket, vähendab naharakkude degeneratsiooni ja taastab naha elastsuse.

JÕHVIKA EKSTRAKT – Jõhvikal (Vaccinium macrocarpon Aiton) on palju eeliseid, kuna see sisaldab rohkesti C-vitamiini, E-vitamiini, B3-vitamiini (niatsiinamiid), alfa-hüdroksühappeid, mineraale ja fenoolseid ühendeid, milledel on järgmised omadused: kollageeni sünteesi stimuleerimine, võitlus vabade radikaalidega, nahale sära ja heleduse pakkumine, rakkude uuenemise stimuleerimine, veresoonte ja kapillaaride kaitsmine.

Toodetega saate tutvuda meie e-poes – http://iluks.ee/Ainhoakosmeetika/naole/AinhoaPhytoRetin