Kortsud – sügavad kortsud: AINHOA Exigence tegeleb probleemiga!

Kortsud – sügavad kortsud AINHOA Exigence tegeleb probleemiga!

AINHOA EXIGENCE tootesari – Revolutsiooniline noorendav ilustrateegia, mis on selgelt suunatud probleemile:  toimida maksimaalse täpsusega kortsudele, ka kõige sügavamatele, parandades kortse ja taastades nooruslikkuse nahas. Parim teadusest ilutööstuse teenistuses.
Sügavad kortsud ja miimilised jooned omavad erinevaid iseloome ja vajadusi. Miimilised jooned on näo korduvate  igapäevaste emotsioonide ja liigutuste tulemus. Mööduvad aastad ja välised agressorid soodustavad muutusi naha ja raku struktuuris, põhjustades kortsude süvenemist ja väljakujunemist.

Päev-päeva järel nahk muutub kohevamaks, pinguldunumaks ja uuenenuks, säravalt luminooseks ja nooruslikumaks.

Exigence tooteliin on keskendunud:

  • Miimilistele kortsudele – Tekivad näo igapäevase miimika tulemusel. Pidevad ja sarnased liigutused mida me teeme oma emotsioonide väljendamiseks.
  • Sügavatele kortsudele – Aja ja välistegurite tulemusena tekkivad muutused nahakoe tekstuuris. Need kortsud on püsivad ja sügavamad.

Sügavad kortsud nõuavad erihooldust, seega Exigence tooteliin:

  •  Uuendab nahka loomulikul teel, taastamaks “ nahka nooremaks”. Nahal on ikkagi võime end ka ise pidevalt uuendada.
  • Renoveerib nahka – täites kortse seestpoolt „tõstva“ efektiga.
  • Kaitseb nahka väliste tegurite ja vabade radikaalide eest.

merikapsaskosmeetikasPeamised koostisosad:

  •    Merikapsas – Crambe maritima(kasvab Prantsusmaa ja Suurbritannia rannikul, ) – Merikapsal on imeline võime stimuleerida epidermise regeneratsiooni, täites kortse seestpoolt. Aeglustab rakkude vananemist. Omab Ecocert sertifikaati.
  • Soja glükopeptiidid – Dermise tasandil, suurendab Kollageen I sünteesi, suurendades naha kohevust, sellega pehmendades sügavaid kortse. Tugevdades naha vundamenti, taastades naha kohevust, taastades pingulduse ja vastupidavuse, kaotades mööduva aja jäljed.

Viigipuu kaktus – Epidermaal tasandil, on suuteline taastama naha ensüümide aktiivsuse, et tagada loomulik naha  irdumise protsess.

korstudevastanekreemTooted: