Kosmeetik soovitab: valmistume talveks!

Kosmeetik soovitab: valmistume talveks!

Esimesed külmad ja kuivav näonahk annavad märku välja vahetada suvine hooldus talvise vastu.
Suvega on päike kuivatanud meie nahka, vabade radikaalide toime on olnud aktiivne. Kõik see on esmane põhjus naha vanenemisel, välised tegurid.
Seesmised tegurid on loomulikult ka äärmiselt olulised ja esimene asi, mida me enda heaks teha saame on regulaarne füüsiline aktiivsus ja piisav kvaliteetne uni!
Sageli ilmnevad suvega pigmendilaigud, – sellisel juhul oleks soovitav teha sügisel üks kiire C vitamiini kuur, mis suurepäraselt ergutab ka väsinud, halli ja tuhmi nahka. AINHOA C-vitamiini kreem ja AINHOA C-vitamiiniga fluid.
Talveks valmistudes on esmatähtis taastada naha niiskus.

hualuroonhapesuurHüaluroonhape – sobib kõigile, igas vanuses. AINHOA Hüaluroonhape on 85% puhas, taimse päritoluga, ülikvaliteetne naha niisutaja ja taastaja. Imepisike tilgake kanda hommikul ja õhtul enne kreemi puhtale nahale näole, kaelale ja dekolteele. Tulemuseks on elujõuline, särav ja nooruslik nahk. Taastub naha normaalne ja loomulik struktuur, kohevus ja elastus. Taandub naha ärrituvus, punetus ja narmendamine.

Maskid
Vahelduseks on hea oma nägu hellitada niiskust taastava maskiga. See on Sinu näole tõeline pai! Kuna mask jõuab tungida sügavamale naha kihtidesse kui kreem, siis on ka tulemus kiiremini nähtav ja püsivam. See on väga hea energiasüst Sinu kuivale nahale.

kreemtalveksAINHOA Olive taaselustav näomask, Luxe näomask.

Kreemid 
Soovitame eelistada kreeme, mis oma koostisainetes sisaldaks vähem vett ja rohkem õlisid või rasvasid. Läbi aastate on olnud klientide lemmikuks Olive öö-ja päevakreem. Hea, soodne ja tulemuslik. Kaitseb nahka, hooldab sügavalt, elustab ja rahustab. Põletikke ennetav ja leevendav.Ainhoa-Exigence

Kõige uuema põlvkonna “kortsu” kreem Exigence on kahes versioonis ehk, et on olemas ka Extra Rich kuivemale ja nõudlikumale nahale.