Kaaviar – hetkest saabuv heaolutunne!

Veebruar on külmakuu! Nahas hakkavad otsa saama varud, nahk muutub tundlikuks, kestendavaks ja esineb pidev kuivuse tunne. Seetõttu jääb igapäevasest hooldusest väheks. Pikkadele kogemustele toetudes soovitame naha taastamiseks kaaviari sisaldusega tooteid. Ja need tõesti aitavad!

Kaaviar on võimas “elu-alge” ja annab imelisi tulemusi naha elustamisel varustades nahka kõikide vajalike toitainetega. Kaaviar suudab stimuleerida, uuendada ja taastada rakkude struktuuri säilitades samaaegselt naha niisutatuse. Tulemuseks on hetkega parem “tunne” nahal!

AINHOA toodetes kasutatud kaaviari ekstrakt on valmistatud Beluuga tuura kalamarjast, mis on pärit Kaspia merest, Iraani rannikult. Tuur on kala, mis võib kasvada kuni 6m pikaks ja 200kg raskeks. Neid põhjapoolkeral elutsevaid kalu võib leida jõgedest, järvedest, rannikuvetest ja sisemeredest, enamasti Venemaalt ja Aasiast.

Kaaviari toiteainetele on antud ühtne nimetaja – Vitelus, mis tuleneb ladinakeelsest nimest “vita” ja tähendab elu. Vitelus koosneb mitmetest erinevatest nahale olulistest ainetest:

  • Fosfolipiidid on võimelised sulanduma naha kihtidesse, kus neil on tähtis roll naha niiskussisalduse reguleerimisel.
  • Proteiinid koosnevad aminohapetest, mis on vajalikud kudede ehituses ja kasvuks.
  • Mineraalsoolade lahustumisel vees moodustuvad ioonid, mis on meile vajalikud elutegevuseks, rakkude nõuetekohaseks toimimiseks, biokeemilisteks reaktsioonideks ja ensüümide funktsioonides.
  • Rasvhapped, mida kalamari sisaldab, on meie organismile kõige kasulikumad.
  • Fosforil on väga energeetiline ja elutähtis osa rakusiseses süsteemis.

Kaaviari ekstrakt annab meile vajalikud elemendid ideaalseks nahahoolduseks, tagades elastsuse ja ühtlase nahatooni, mille tulemusena näeb nahk nooruslikum välja!

Tänu oma looduslikele omadustele ei esine kaaviaril vastunäidustusi ja seda võib kasutada kõikidel nahatüüpidel. Eriti hästi sobib kaaviar küpsele, vananevale ja elutule nahale, mis vajab erilist tähelepanu.

AINHOA on välja töötanud neli võimast kaaviari sisaldavat tooteliini: Luxe, Luxe Gold ja Luxury Diamond – näole ja SPA Luxury – kehale.