Siidised käed – kuidas neid sügisel saavutada?

SIIDISED KÄED

Isegi kui käime bussi või autoga tööl, siis me ei saagi aru, kui külm ilm tegelikult on. Ja kui aeg on lõunale minna, siis avastame – pagan, jube külm on, kindad jäid jälle maha! Seega esimene hea asi, mida oma siidiste käte jaoks saad teha on KANDA KINDAID!

kindad

roosadkindadnunnudkindadkarvagakindad

 

 

 

 

 

 

Ka kuulsused armastavad neid, võib-olla mitte selleks, et käsi soojas hoida, vaid selleks, et stiilipunkte koguda, kuid samas, kindad ju muudavad lisaks oma funktsioonile “hoida käsi soojas” välimust stiilsemaks? Jessica Albal on ju nummid kindad??

Teine väga hea asi, mida tuleks teha tegelikult aastaringi on KÄTE NIISUTAMINE EHK KREEMITAMINE!!


kätekreem

Ainhoa Specific kätekreem on mõnusalt paksu/rasvase koostisega sisaldades glütseriini ja sheavõid, võib kindel olla, et käed saavad sügiseks/talveks endale vajaliku niisutatavuse. Proovi La Cremerie kätekreemi shampuse ja roosikroonlehtedega!

Ära unusta ka toitumist! 

Pööra tähelepanu ka toitumisele! Kui Su toitumine on mitmekülgne on ka Sinu naha seisund parem.

Külaskäik maniküürija juurde

Tavaliselt kaasneb käte naha kehva seisundiga ka küünte seisundi muutus. Kui nahk kätel läheb sügisel täitsa käest ära, siis võiks proovida ka parafiinivanni. Vereringe saab stimuleeritud ja lihased lõdvestatud. See on neile mõnus turgutus.

Niisutavad kätekreemid võiksid olla vannitoas kraanikausi kõrval. Neid kreeme võib kanda veel niisketele kätele ja eriti tõhusad on niisutavad kreemid sügisel, sest need muudavad kuiva naha elujõulisemaks. Ära jäta tähelepanuta ka küünte nahandit ehk kutiikulit, mis võib ka kuivaks muutuda ja seetõttu lõheneda, seega oleks mõistlik ka neid niisutava kreemiga masseerida.

 

 

One thought on “Siidised käed – kuidas neid sügisel saavutada?

  1. Pingback: Miks nahka koorida? | Iluks Blogi

Comments are closed.