EVE MÄGI “Parim SUKAR-i tegija 2014“

EVE MÄGI “Parim SUKAR-i tegija 2014“

evemagisukar

Eve on töötanud ilumaailmas juba 14 aastat, selles viimased 9 aastat Sukar diplomeeritud iluspetsialistina. Evele armastab oma tööd, nagu ta ise ütleb “ilma armastuseta seda tööd ei saakski teha!”Kliendid kiidavad Eve kiirust ja Sukari häid omadusi: valutum, nahk on väga pehme peale hooldust! Kui ka keegi vahepeal proovib mõnda teist depilatsiooni, tulevad nad alati ikka tagasi Eve juurde kiites Sukarit. Klientide meelisprotseduur on Sukar brasiilia depilatsioon! Kinnituseks, et Eve on oma klientide poolt armastatud on, ei ole Eve pidanud ennast kunagi reklaamima. Tema reklaamijaks on olnud kliendid ise!

sukarsugaringEvet on võimalik külastada Eve salongis Kuressaares!! Eve valiti parimaks Facebooki hääletuse põhjal. Mäng jõudis 3678 inimeseni. Aitäh kauaaegsele partnerile Evele ja aitäh Teile armsad fännid, kes Te mängust osa võtsite ning aitasite meil tublit sugaringi tegijat tunnustada:)

 

One thought on “EVE MÄGI “Parim SUKAR-i tegija 2014“

  1. Pingback: Sugaringi artikkel Cosmos! | Iluks Blogi

Comments are closed.