Kuidas peale kanda silmaümbruskreemi?

KUIDAS PEALE KANDA SILMAÜMBRUSKREEMI?

Kes meist üldse silmaümbruskreemi kasutab? Kui vastasid eelmisele küsimusele jaatavalt, siis järgmine küsimus oleks, et kuidas Sa seda teed?

  • Võtad törtsu kreemi näpu otsa ja tõmbad sellega silma alla ninajuurest väljapoole ühe triibu ja siis paned kreemi ka ninajuurest väljapoole kulmu alla ning siis paned natukene lau peale ka?

Kui Sa teed seda nii, siis Sa teed seda valesti!

Õige oleks silmaümbruskreemi peale kanda nii:

  • Alalaul väljapoolt sissepoole – tundub nagu harjumatu või ebamugav esialgu? Aga nii peaks seda tegema.
  • Ülalaul seestpoolt väljapoole
  • Mitte kanda kreemi silmalau liikuvale osale
  • Kreem tuleks panna peale tupsutades

kuidasilmaumbruskreemipealekanda

Silmaümbrusnahale tuleb kreemi peale kanda minimaalses koguses ning kindlasti mitte nahka venitades. Kui Sa veel ei kasuta silmaümbruskreemi, siis soovitaksime seda ikkagi teha, sest silmaümbruspiirkonna nahk on ülejäänud näonahaga võrreldes õrnem, mistõttu vajab ka spetsiaalset hooldust selleks ettenähtud toodetega.

silmaumbruskreemkummeligaKui tekkis nüüd mõte, et soetaks endale mõne silmaümbruskreemi, siis esimeseks AINHOA silmaümbruskreemiks võiks olla näiteks Ainhoa Sensitive silmaümbruse geel-mask. See on selline mõnusalt kerge koostisega, esialgu kui kasutama hakkad, siis kohe tunned, kuidas tekib pinguldusefekt alalaul(vähemasti enamjaolt kes seda esmakordselt kasutavad, tunnevad seda) ning silmade ümber oleks nagu kerge jahutus. Sensitive silmaümbruskreem sisaldab selliseid koostisosi nagu näiteks saialill, kummel, mandli derivaat, kollageeni hüdrolüsaat ja vilgukivi. NB!! Tegemist on geeljas kreemiga, kellele meeldivad geeljad kreemid, kellele mitte.

Kõiki Ainhoa silmaümbruskreeme näed siit: Silm

silmaumbruskreemoliivoliga

silmakreemteemandipuruga