Sugaringi artikkel Cosmos!

Sugaringi ja SUKARI toodete artikkel Cosmos!!!!

SUGARING JA SUKARI TOOTED

Kuidas seda tehakse? Kui sina kuulud nende naiste hulka, kes pelgavad vahatamismeetodit valu ja tekkiva nahaärrituse tõttu, siis SUKARi toodetega sugaring võib
olla just vaheldus, mida vajad. Miks? SUKARi suhkrupastat soojendatakse vaid 37 kraadini – see ei tundu nahale kandes kuum ega ole ebameeldiv. Samuti on oluline, et suhkrupasta on looduslik ega sisalda kunstlikke lisaaineid, mis võivad sinu õrna nahka ärritada. Lisaks, kui eriti tundlikes piirkondades (kaenlaalused, bikiinipiirkond) kasutada vaharibasid, satuvad need suuremale nahapinnale kui suhkrupastast pallike – sugaring’i puhul SUKARi toodetega ei teki sul ebameeldivat nahaärritust.

Kas see sobib ka sulle? 

SUKARi toodetega karvaeemaldusmeetodid sobivad sulle siis, kui oled tüdruk, kes ei malda oodata, kuni karvad on piisavalt pikad, et neid vaharibadega likvideerida. Selle suhkrupastaga saab eemaldada ka väga lühikesi karvakesi ja kindlustada sulle maksimaalselt sileda naha. Oled tüdinud, et pärast tavapärast eemaldust kasvavad karvad (liiga) kiiresti tagasi? SUKARiga sugaring’i eelistades muutuvad karvakesed juba mõne protseduuri pärast õhemaks ja nõrgemaks. SUKARi suhkrupastaga karvaeemaldusele on väga vähe vastunäidustusi. Oma õrna toime tõttu sobib see isegi diabeetikutele, kellel on õhuke tundlik nahk.

Mis on sugaring? 

Sugaring on Põhja-Aafrikast pärit täielikult looduslik karvaeemaldamise meetod, milles kasutatakse puhtast suhkrust, veest ja sidrunimahlast valmistatud pastat.

Cosmo proovis

Külastasime Tallinnas asuvat Kamibi ilusalongi ja otsustasime lasta sugaring-meetodil vahatada kaenlaaluseid ja sääri (ehk üht väiksemat ja üht suuremat piirkonda). Protseduuri alustati spetsiaalsete SUKARi niiskete salvrätikutega, millega puhastati nahk deodorandist, kreemijääkidest ning higist. Pärast seda kanti peale SUKARi talk, mis garanteerib naha täieliku kuivuse ja muudab karvad karedamaks, et need haakuksid paremini suhkrupastaga ja neid oleks lihtsam eemaldada. Kaenlaalustel ja säärtel kasutati erinevat tehnikat. Kaenlaaugu ülilühikesed karvakesed eemaldati SUKARi käsipastaga, mis kujutas endast pastapalli, mida kaenla alla surudes ja seejärel ära võttes karvad hõlpsasti (ja valutult!) eemaldas. Säärtele kanti suhkrupasta metallspaatli abil, hiljem pasta eemaldati spetsiaalse kangaribaga.

Karvaeemalduse lõpetas piirkondade puhastus SUKARi spetsiaalse jahutava spreiga, mis andis nahale mõnusalt puhta ja värske tunde. Pärast protseduuri nahk punetas minimaalselt ja “rahunes” mõne minutiga.

Loe ka parimast SUKAR sugari tegijast Eve Mägist siit või vaata SUKARI tooteid siit!