Eesti Esimene Erakosmeetikakool Rahvusvaheline CIDESCO-kool

Eesti Esimene Erakosmeetikakool Rahvusvaheline CIDESCO-kool

kosmeetikutekutseeksam02

lõpetas oma kosmeetikuõppe märtsikuus kutseeksamiga grupp kosmeetikuid. Eksaminantide suure arvu tõttu,  kestsid kosmeetikute kutseeksamid tervelt 4 päeva! Esmakordselt Eestis pidid värskelt diplomeeritud kosmeetikute teadmised ja oskused vastama Euroopa kvalifikatsiooniraamistiku viienda taseme nõuetele. 16.-19.03.2015 toimunud kutseeksamil oli eksaminantide tase väga hea! Tunnustus Eesti Esimese Erakosmeetikakooli ühtlaselt kõrgele kvaliteedi-tasemele läbi aastate õppekvaliteedis. Suur-suur rõõm oli näha nii palju noori kolleege, kes on täis avastamisrõõmu ja õppimishimu!

 

kosmeetikutekutseeksam

Kutsekomisjoni hindamiskomisjoni esinaine Lea Vaabel kommenteeris: “Noored kolleegid olid väga-väga tublid!! Te olete valinud raske ja huvitava eriala! Eriala, kus Teil on kohustus oma klientide ees järjepidevalt ennast täiendada ja juurde õppida. Samas, suudab kosmeetiku töö pakkuda Teile eneseteostust ja hulga rahulolu läbi klientide tänu ja tulemuste. Armastage oma tööd ja Teie kliendid armastavad Teid!”

Iluks Kaubandus koolitusjuht Lea Vaabel omab kogemust med. kosmeetikuna üle 20-ne aasta ning on avaldanud mitmeid erinevaid artikleid innovatsioonilistest koostisosadest kosmeetikas ja jaganud erinevaid ilu nõuandeid.

Eesti Esimene Erakosmeetikakool tähistas tänavu 20ndat aastapäeva, seega suured-suured õnnitlused ka neile!

Loe mida arvab ka 5 aastase töökogemusega kosmeetik Marge Kustavson Eesti Esimese Erakosmeetikakooli vilistlane ja AINHOA kosmeetik kosmeetiku tööst!