Ainhoa tõusev täht 2014 Anzelika Koovits

ANŽELIKA KOOVITS – AINHOA tõusev täht 2014!!

Kuidas heaks ja tubliks saada või kuidas sai selleks Anželika? Seda saadki siit lugeda!

Kui kaua ja miks?

Alates aastast 2000 Cidesco dipolmeeritud kosmeetik. Inspiratsiooni ja julgestust elukutsevahetuseks sain Eesti Esimese Erakosmeetikakooli direktrissi Merike Ivaski artiklist ajakirjas. Unistus kosmeetikuks saada oli hingepõhjas juba lapsena. Loomulikult olid kireks ema kreemid ja meigivahendid.

anzelikakoovitsLõplik otsus kosmeetikuks õppida oli juhuste kokkulangemine, saatus!

Anzelika on sertifitseeritud AINHOA kosmeetik aastast 2014. Aastal 2014 oli Anzelika kõige kiirema arengu ja suurima koolituste hulgaga AINHOA kosmeetik. Vastav sertifikaat on Anzelika kabineti seinal

Lemmik hooldus klientidel, endale?

Kahtlemata suureks klientide lemmikuks on massaažid. Olen juurde õppinud kuulsa Garcia koolkonna massaažitehnikat Iluks Kaubanduses. Selle koolkonna eripäraks on silmaga nähtav ja tuntav kohene tulemus. Massaazi juurde soovitan täiendavalt teha maski, et hoida paremat tulemust.

Klientide eriliseks lemmikuks on AINHOA efektsed plastikmaskid.

Mulle pakub suurt professionaalset rahuldust töötada AINHOA kosmeetikasarjaga, tema erilised hoolitsused ja väga lai valikuvõimalus.

Lemmik AINHOA toode?

naokoorijacosmolemmik2014Suureks lemmikuks on Ecosertifikaadiga BIO sari, mis toimib kui stressi-indikaator. Eriliseks lemmikuks on Cosmopolitan 2014 ilulemmik – BIO koorija riisiterakestega, mis suudab naha koheselt silendada, rahustab punetused ja põletikud nahal, ja tulemuseks on täiuslikult puhas nahk. Väga kiidan seda toodet!!!

Uue Neodermyliga KHRONO AGE liini toodete mõju ja toime on koheselt näha. Esmalt meeldib toodete lõhn ja konsistents, ja seejärel ilmnevad ka hämmastavad tulemused.

Soovitus klientidele

Alati mida kordan ja kordan oma klientidele – „ näohoolduses tulemuste saavutamiseks ei piisa perioodilisest toodete kasutamisest ja hoolitsemisest. Vaja on püsivust ja regulaarsust! Alates kahekümnendatest eluaastatest iga päev ja eelistada tuleks kvaliteetseid tooteid. Iga etapp hoolduses on oluline ja vahele jätta ei saa. Puhastus, toniseerimine, vajadusel seerum, kreem ja regulaarselt maskid.“

Kosmeetiku külastuse sagedus on individuaalne ja sõltub kliendi vajadustest ja võimalustest. Minimaalselt soovitan külastada salongi kord kuus. See on vajalik, et jälgida kodus kasutatavate toodete tulemust ja vajadust vahetada.

Soovime Anźelikale õnne uhke tiitli puhul ja palju-palju õnnelikke kliente! Anźelika juures AINHOA hooldusi saab nautida LK-Ilustuudio.ee Tallinnas!

Loe ka: AINHOA V kongressi parimad tegijad/tooted, AINHOA FB kliendilemmik Marge Kustavson