Hüaluroonhape – aprillikuu “roheline” täht

Kevad on aeg, mil on oluline nahka pärast pikka talveperioodi turgutada. Kõige olulisem on taastada niiskusepuudus nahas! Tõhusaimaks ergutajaks ja taastajaks on maailmas proffide lemmik hüaluroonhape.

Enamusele meenuvad hüaluroonhappe nime kuuldes esmalt happekoorimised. Kuid hüaluroonhape ei kuulu nende hapete hulka, millega tehakse koorimisi. Mis eesmärgil siis hüaluroonhapet kasutatakse ja mida ta endast kujutab?

Hüaluroonhape on lahutamatu naha koostisosa, mida leidub rakkudevahelises maatriksis. See polüsahhariid vastutab naha terviklikkuse säilitamise eest: ta toimib nahale kui määrdeaine täites tühimikud kollageeni kiudude vahel. Aastatega kaob kollageen järk-järgult meie nahast ja selle tagajärjena toimub naha vananemine. Väheneb ka hüaluroonhape meie nahas, täiskasvanul keskealisel inimesel on lausa 20 korda vähem hüaluroonhapet nahas, kui lastel.

Imeeliksiiriks peetav hüaluroonhape on leidnud laialdaselt kasutust kosmeetikatoodetes kui väga tõhus “roheline” naha niisutaja ja taastaja. AINHOA Hüaluroonhape saadakse punasest peedist ja see molekul on täielikult identne naha enda hüaluroonhappe molekuliga. Seetõttu on tegemist allergiavaba, ideaalselt organismi poolt omastatava võimsa toimainega.

Hüaluroonhappel on väga hea läbitungimisvõime, imendudes seega sügavuti nahka ja prandades vedelikusisaldust ning elastsust kudedes. Hüaluroonhape suudab siduda niiskust nahas oma molekulimassist 6000 korda rohkem! Lisaks suurendab ta naha kaitsemehhanismi, mis taastab ja kaitseb nahka.

Tänu oma võimele säilitada niiskus nahas, toimib ta järgnevalt:

  1. Taastab kiude, mis toetavad naha kudesid ja hoiavad naha pehmena.
  2. Niisutab sügavalt nahka.
  3. Elustab intensiivselt rakkude kasvu ja taastab naha sära ja pehmuse.
  4. Vähendab efektiivselt kortse, täites ja pingutades nahka.
  5. Silub nahareljeefe ja muudab naha elastsemaks.

Kõige selle juures sobib hüaluroonhape igale nahatüübile, kuid tingimusteta vajab hüaluroonhappe hooldust nahk, mis on küps, kuiv, dehüdreeritud, lõtvunud ja hakanud vananema.

AINHOA Hüaluroonhape Specific tootesarjas on mugavas 10ml pumbaga pakendis ja  säästlikus 50ml suuruses pipetiga pudelis. Tänu oma kõrgele ja puhtale kontsentratsioonile on AINHOA Hüaluroonhape üliökonoomne: terve näo hooldamiseks kulub vaid üks tilk.

2013. aastal valiti AINHOA Anne & Stiili ilulemmikuks. Suurte kogemustega ilutoodete tarbija ja źüriiliige, Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus kommenteeris AINHOA hüaluroonhapet: “Taastab ja niisutab nahka täiesti silmanähtavalt. Ka näo üldine ilme muutus värskemaks.”

!AnneStiili_Ilulemmik_Voitja2013_trykk-page-001

AINHOA Hüaluroonhappest saad pikemalt lugeda 2014. aasta oktoobri Ilugurust. Värske kajastus ilmus ka aprillikuu Anne & Stiilis.

anne&stiil